Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semnele imbatabile că deţinem abilităţi extrasenzoriale, cu Lidia Fecioru: "În acest fel, se deschid și mai mult energiile"

Semnele imbatabile că deţinem abilităţi extrasenzoriale, cu Lidia Fecioru: "În acest fel, se deschid și mai mult energiile"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, astăzi, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt semnele care ne arată că deţinem abilităţi extrasenzoriale.

Lidia Fecioru
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2021   •   20:16

Noi ne naştem cu ele şi le are toată lumea, doar că la unii se dezvoltă mai bine. Unii au un auz foarte ascuţit şi la unii se închid urechile ca la elefant.

"Empatia profundă pentru ceilalţi, de pildă. Ne ducem undeva şi observăm că un om mai senzorial se apropie de cineva intuitiv şi va simţi că îi este rău. Îl va lua de mână, îl va îmbrăţişa. Va simţi o persoană cu probleme şi îşi va dori să stea lângă acea persoană. O face intuitiv, având doar dorinţă.

Urcuşurile şi coborâşurile emoţionale. Fiind foarte sensibili vibraţional există aceste urcuşuri şi coborâşuri. Te simţi secătuit de energi sau eşti plin de energie.

Cei care au aceste abilităţi simt aceste căderi şi urcări vibraţionale şi în jurul lor. Intri într-o încăpere și te simți mai bine sau nu. E ca o vibrație care te împinge. Toate acestea au și un miros specific.

Mai este și abilitatea să simți mai profund decât ceilalți, dar nu trebuie să facem dependență. Adică să le oferim celorlalți dependență de energia noastră.

Semnele imbatabile că deţinem abilităţi extrasenzoriale, cu Lidia Fecioru

Nu trebuie să devenim mama Dolores. De foarte multe ori, cei care au aceste abilități sunt maeștrii și dau mai departe aceste abilități. În acest fel, ei își deschid și mai mult energiile. 

Îți dai seama imediat de caracterul cuiva.

Însă, este important să nu judecăm, pentru că judecata îi aparține lui Dumnezeu. Putem să avem păreri, dar nu să judecăm. E bine să fim atenți. E bine să fii puțin introvertit. 

Trebuie să fim pregătiți de orice. Primele senzații te sperie, mai ales dacă tu auzi ceva și celălalt nu. E bine să controlezi de trei ori înainte de a spune ce vezi. Să ai răbdare cu tine", a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close