Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Remediul natural care combate stresul și oboseala: „Odihna este sănătatea creierului nostru”

Remediul natural care combate stresul și oboseala: „Odihna este sănătatea creierului nostru”

lidia fecioru
de R.M.    |    12 Oct 2024   •   14:00

Bioenergoterapeutul Lia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse despre un remediu eficient pentru a combate stresul și oboseala.

Mai exact, rețeta este una simplu: o banană și scorțișoară, apoi se pun la fiert. 

„Pentru că suntem stresați, foarte stresați și obosiți, un ingredient foarte bun pentru starea de somn, seara, pentru a liniști sistemul nervos și pentru a adormi este scorțișoara.

Odihna este sănătatea creierului nostru și nu numai, că dacă ne uităm la intestine cum sunt așezate în interiorul nostru, sunt exact precum creierul. 

Deci, se ia o banană, un pahar cu apă de 250 de ml și un pic de scorțișoară. Tăiem capetele la banană și o punem într-un bol mic, turnăm apă și cu puțină scorțișoară și o lăsăm să fiarbă cam 10 minute, dar la foc mic așa. După ce a fiert, o astupăm și bem acest ceai seara, înainte de culcare, pentru că are foarte mult magneziu, care ne liniștește. Putem mânca și banana din interior, punându-i un pic de zahăr pudră sau scorțișoară”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Adevăruri ascunse.

×
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close