Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Planta care întăreşte imunitatea şi luptă cu colesterolul, dar ne face rău. Lidia Fecioru: "Paraziţii se bucură cel mai mult când o luăm"

Planta care întăreşte imunitatea şi luptă cu colesterolul, dar ne face rău. Lidia Fecioru: "Paraziţii se bucură cel mai mult când o luăm"

Georgiana Adam
2 minute de citit Publicat la 20:00 03 Feb 2024 Modificat la 20:00 03 Feb 2024
ceai lidia fecioru pixabay stocksnap antena3.ro
Planta care întăreşte imunitatea şi luptă cu colesterolul, dar ne face rău. Lidia Fecioru: "Paraziţii se bucură cel mai mult când o luăm" Sursa foto: pixabay/stocksnap - antena3.ro

Se găseşte în orice plafar sau farmacie şi toată lumea a auzit de ea că face bine. 

Mulţi români o cumpără de bunăvoie sau pentru că au auzit de la vecina că face bine sau poate scădea colesterolul.

Această plantă, folosită ca supliment alimentar sau ca aliment integral, este preferată de români pentru că ai auzit că ea poate scădea colesterolul, este antioxidant şi ajută în caz de anemie.

Fiind o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale, ea are şi proprietăţi antihipertensive, antidiabetice, neuroprotectoare, hepatoprotectoare, anti-obezitate sau antibacteriene.

Citeşte şiCeaiul care te scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima. Lidia Fecioru: "Nu mai aruncați cojile, după ce gătiţi. Lăsaţi-le la uscat"

Totuşi, atunci când luăm acest supliment alimentar, cel mai mult de bucură paraziţii din corpul nostru, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Acest lucru nu înseamnă că nu mai trebuie să o folosim, iar specialistul ne spune şi soluţia.

Această plantă este o biomasă de alge albastre-verzi care poate fi consumată de oameni și animale. Cele trei specii sunt Arthrospira platensis, A. fusiformis și A. maxima.

Cultivată în întreaga lume, Arthrospira este utilizată ca supliment alimentar sau aliment integral.

De asemenea, este utilizată ca supliment alimentar în industria acvaculturii, a acvariilor și a păsărilor de curte.

Lidia Fecioru: "Vedeţi dacă merită să luați această plantă sau nu"

"Noi știm că spirulina este nemaipomenită și că e un antioxidant foarte bun.

De asemenea, ştim că spirulina luptă cu anemiile, că scade colesterolul. 

Dar cine se bucură când bem spirulină sunt paraziții. 

Deci spirulina se ia după ce am făcut o deparazitare, pentru că paraziţii se dezvoltă în intestinul subțire. În momentul în care le dăm spirulină, ei sunt cei mai fericiți. 

De aceea, sfatul meu este următorul: cei care au probleme cu tiroida, atenție la spirulină şi vedeţi dacă merită s-o luați sau nu.

Vezi şiCeaiul care scoate metalele grele din corp. Lidia Fecioru: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"

Dar, pentru toţi, faceți întâi o deparazitare și după aceea luați spirulină. 

Deci puteţi să luați, dar întâi faceți o deparazitare. Oricum e bine pentru fiecare să facă o deparazitare la o perioadă de timp, că nu știm pe ce punem mâna, ce am mâncat nespălat, unii sunt iubitori de animale.

Și, atunci, e bine să facem câte o deparazitare din când în când, așa venită de la noi citire", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Înainte de administrarea unui supliment alimentar, este indicat să vă cereţi părerea medicului de familie sau a farmacistului, pentru a nu apărea efecte adverse.

×
Parteneri
x close