"Nici nu ştim ce ne diminuează mai mult: că le avem sau că nu le avem? Poate că sunt câteva lucruri care ţin de noi şi care pot îndepărta persoana de lângă noi din atitudinea noastră, pentru că devenim antipatici.
Atunci când ne încălcăm conştient şi permanent micile promisiuni. Micile promisiuni sunt foarte importante pentru că asta ar însemna că nu dăm importanţă celuilalt. Şi că nu îl respecţi. Şi nu numai asta, chiar şi în familie. Toate chestiile astea, micile promisiuni încălcate, duc la o lipsă de cuvânt. Sigur, pot interveni şi situaţii în care ţi se zăpăceşte programul, dar nu trebuie să fie ceva frecvent. Chestia asta o realizăm când ni se întâmplă şi nouă.
Eşti tot timpul în defensivă. Tot timpul e altcineva de vină. Chestia asta se mai poate întâmpla, dar există telefon şi poţi anunţa că nu ajungi la ora X. Mai există chestia asta cu tot timpul e vinovat altcineva, nu eu. Astea sunt lucruri pe care le facem mai în glumă, mai în serios, şi spunem că nu avem nicio vină, sunt lucruri care nu ne fac cinste.
Sunt oameni care găsesc tot timpul defecte la ceilalţi. Vânătorii de greşeli. Ei găsesc tot timpul partea negativă a situaţiilor şi a persoanelor. Practic, ei nu văd şi partea frumoasă, că se pot distra, că nu contează cine e în jur. Nu trebuie să găseşti tot timpul defecte. Dacă vrei să fii propria ta vedetă, stai la tine în baie.
Avem tendinţa să ne uităm în telefon foarte mult, iar când cineva vorbeşte cu noi e neplăcut. Şi atunci, trebuie să încercăm să ne punem telefonul aparte. Lăsaţi telefoanele! E obligatoriu să stai pe telefon?", a dezvăluit Lidia Fecioru.