"De foarte multe ori, ne enervează aceste lucruri. Nici noi nu răspundem la mesaje, dacă stăm bine să ne gândim.
La un moment dat pierzi şirul. Sunt şi situaţii în care nu vrem să răspundem. Deci, acceptăm pentru că şi noi o facem.
Dacă voia răspundea. Dacă vrea răspunde. Persoana nu vrea să comunice cu tine sau nu eşti o prioritate. Aici e cel mai simplu.
Dacă nu răspunde la un mesaj, ori îi este frică să-ţi dea un răspuns, care ştie că te va durea, ori nu ştie ce să zică, ori fuge de responsabilitatea răspunsului.
Eu prefer sunetul. Telefonul. Când am ceva de spus eu sun. Mintea merge mai repede decât pot să scriu.
Eu cred că mesajele trebuie să fie scurt şi concise. Nu baţi câmpii în mesaje.", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Lidia Fecioru: "Sunt persoane care nu vor să comunice"
"Dacă ne trimite mesaj, înseamnă că suntem în gândurile cuiva. Ceea ce este foarte important.
Sunt persoane care nu vor să comunice. Este alegerea lor. Dacă vor vrea vor răspunde. Faptul că oamenii nu ne răspund, este posibil să nu fim pe placul lor.
De foarte multe ori, scriind un mesaj, îl obligi pe om să te înjure, ori să nu-ţi mai răspundă niciodată. Dacă îl agasezi. Poate câteodată o facem fără să vrem. Poate că şi eu am făcut acest lucru.
Mesajele trebuie să fie scurt şi la obiect. Sunt unii oameni care scriu mesaje pentru a se plânge cuiva. Vor să se descarce.
Omul nu se simte confortabil cu aplicaţiile. Să ştii că eu mi-am limitat interacţiunile pe reţele. Mi-am dat seama că este o încărcare emoţională puternică. Este un timp pierdut. Intru, citesc, dar foarte rar.
Cu cât ştie lumea mai puţin din viaţa ta, cu atât mai bine.
Are notificările dezactivate şi de aceea nu răspunde la timp. Eu văd doar dacă deschid aplicaţia.
Poate că suntem la un moment dat mai agresivi verbal, poate că suntem într-o stare proastă şi căutăm să fim răutăcioşi. Omul care insistă are şi o frustrare. Intrerupi comunicarea.", a mai spus bioenergoterapeutul.