Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Noul trend de pe TikTok care te convinge să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. Lidia Fecioru: „Este un fenomen răspândit"

Noul trend de pe TikTok care te convinge să cumperi lucruri de care nu ai nevoie. Lidia Fecioru: „Este un fenomen răspândit"

lidia fecioru
Lidia Fecioru, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2024   •   19:00

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cum te face aplicația TikTok să cumperi lucruri de care nu ai nevoie

"Sunt frumoase lucrurile, dar când le primeşti, calitatea este îndoielnică. Şi eu (n.r. Lidia Fecioru)  mi-am cumpărat, dar nu s-au potrivit cu mărimile mele şi le-am şi dat. Ajungi să ai multe astfel de haine pentru că le-ai văzut pe reţelele sociale, dar când le vezi în realitate, ele nu sunt la fel. Nici culorile, nici calitatea materialului.

Mulţi fac reclame la fel şi fel de produse, dar sunt doar reclame. Multe copile se duc în magazine şi îşi cumpără produse care sunt speciale pentru adulţi, tocmai că văd pe această aplicaţie. Este un fenomen răspândit.

Trebuie să începi să te gândeşti să investeşti bani altfel. Mulţi renunţă să trimită înapoi hainele sau produsele pe care le-au achiziţionat. TikTok-ul nu este pentru copii. Cei care fac reclame la produse trebuie să spună şi parţile negative, contraindicaţiile pe care acestea le au. Să spună şi că acel produs se foloseşte de la o anumită vârstă în sus, nu de copile.

Noi trebuie să înţelegem că asta este jobul acestor oameni. Ei sunt nişte vânzători şi vor ca oamenii să cumpere de la ei. Reţelele sociale încep să ne cam controleze viaţa.", a spus Lidia Fecioru.

 

 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close