Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru, metoda prin care ne îndeplinim o dorinţă: "Tot ce trimitem Universului, se întoarce înapoi"

Lidia Fecioru, metoda prin care ne îndeplinim o dorinţă: "Tot ce trimitem Universului, se întoarce înapoi"

Alin Tarnovschi
2 minute de citit Publicat la 19:40 19 Dec 2020 Modificat la 19:40 19 Dec 2020
o_1eprfubvcqhk5ti16j312n94bbb.jpg

Tot ce trimitem noi în univers se întoarce înapoi. Şi trimitem şi gânduri bune, şi rugăciune, şi dorinţe. Dorinţa trebuie să fie fermă, clară.

Se ia o căniţă de lut, e bine să fie Luna în creştere, şi pui miere şi ceva ce reprezintă dorinţa ta: un obiect mic care reprezintă dorinţa ta. Unii îşi pun un inel pentru căsătorie, alţii pot pune o maşinuţă mică pentru a-şi schimba maşina. Sau putem scrie un bileţel şi îl punem acolo în miere. Astupăm căniţa cu o cârpă albă şi o pitim undeva unde să nu ne vadă nimeni.

Ceea ce facem noi este un talisman, iar un talisman nu trebuie să ţi-l vadă nimeni. Şi de fiecare dată când te gândeşti la căniţă, te gândeşti cu drag, cu o rugăciune, ca să ţi se îndeplinească dorinţa. Ţinem căniţa acolo până se îndeplineşte dorinţa, nu umblăm la ea.

Oamenii fac în felul următor: pun căniţa, îşi pun dorinţa, iar dacă nu s-a întâmplat într-o săptămână sau două zic că nu funcţionează, iar dorinţa lor nu se mai îndeplineşte niciodată.

Niciodată nu trebuie să disperi. Întotdeauna când îţi doreşti ceva, fii ferm pe dorinţa ta şi vei vedea că Universul nu ezită să îţi întoarcă şi să îţi îndeplinească dorinţa.

Doar că, important este şi dacă merităm. Că Universul ăsta are şi un contabil, are un echilibru. Întotdeauna îşi va păstra echilibrul şi dacă merităm să ni se dea, ni se va da indiferent de cât de mult ne-am dori noi.

Universul are un echilibru şi întotdeauna ne va aduce ce simţim noi, nu în minte, ci în inimă. Pentru că inima are mai mulţi neuroni decât creierul. Noi totul simţim cu inima.

Lidia Fecioru, modalităţi de a ne îndeplini o dorinţă

Trebuie să ne filtrăm foarte bine gândurile negative. Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să iasă din forma stresului. De ce animalele sunt fericite? Se bucură, n-au nicio treabă. Animalul stă să se gândească că mâine sau peste două săptămâni ce va face? Nu.

Acelaşi lucru trebuie să învăţăm şi noi. Să nu stăm cu părerile de rău din trecut. Să ne bucurăm de prezent şi să lăsăm viitorul că el vine sigur.

Tu vezi că noi nu ne mai putem face planuri? Forma de stres a oamenilor nu e că nu o să scăpăm de guvidul ăsta acum, ci ce o să facem după.

Să nu setăm limite de timp. Exact ce spuneam: dacă nu mi s-a împlinit într-o săptămână... Dar încă ceva, noi avem obiceiul să insistăm în prostie, de foarte multe ori. Deşi vedem că ceva s-a blocat, nu merge şi nu va merge niciodată, dar noi insistăm şi ne putem limite de timp.

Şi ne pierdem timpul favorabil. Noi trebuie să ştim că dorinţe ne putem pune oricând, că e dimineaţă, că e seară, că e noapte, că e zi. Cel mai important lucru este să nu ne punem dorinţe atunci când suntem prost dispuşi.

Când avem o supărare, când suntem supăraţi pe cineva, să nu ne punem dorinţe pentru că toată dorinţa noastră va fi încărcată numai şi numai cu negativ. Universul intră într-o stare rea când facem chestia asta şi dorinţa noastră nu se va duce către Univers. Practic, noi o blocăm singuri.

Dorinţa nu trebuie să aducă nimănui un prejudiciu, nu trebuie să aducă nimănui ceva rău, să nu gândeşti negativ.

×
x close