Este vorba despre un amestec făcut din suc de sfeclă şi oţet, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.
"Că tot e perioada răcelilor, mă gândeam să vă dau un leac pentru angină şi amigdalite.
Amigdalita ase poate trata foarte repede, în timp de 24 de ore, dar e bine în primele 24 de ore, cum apar acele bubiţe, să luăm măsuri.
Se întâmplă atunci când copilul ne spune că-l zgârie pe gât şi atunci începe să aibă gâtul roșu. Iar reţeta următoare putem să o facem şi noi, oamenii mari, dacă avem nevoie.
Lidia Fecioru: Sucul pentru dureri în gât se ţine patru ore la întuneric
Luăm o sfeclă roșie, o dăm prin răzătoarea aceea mărunțică și, la un pahar de sfeclă rasă punem o lingură de oțet de 9%. O acoperim bine și o ținem patru ore undeva la întuneric, la temperatura camerei.
După cele patru ore, stoarcem sucul de sfeclă și facem gargară cu acel suc din sfeclă cu oțet. Şi trece foarte bine.
E bine să se facă gargara la un interval de două ore şi jumătate", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.