Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Conflicte şi tensiuni pentru Berbeci, Taurii au nevoie de răbdare

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Conflicte şi tensiuni pentru Berbeci, Taurii au nevoie de răbdare

mihai voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse
01 Sep 2024   •   10:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 2 - 9 septembrie 2024. 

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Săptămâna viitoare aduce tensiuni și conflicte. Berbecii trebuie să fie prudenți, să evite disputele și să-și controleze furia pentru a preveni rupturi în relațiile personale.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Este o perioadă de așteptare și răbdare. Dragostea neîmpărtășită ar putea ieși la iveală, dar doar cu ajutorul unei femei. Atenție la complicații în relații.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

O săptămână excelentă, cu realizări importante și succes în dragoste. Apar oportunități de a începe o relație frumoasă și plină de adorație.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

O perioadă de succes pe toate planurile. Racii se vor bucura de vitalitate, succes în artă și dragoste. Pentru cei singuri, se anunță o întâlnire romantică iminentă.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Oportunități profesionale noi și realizări materiale pozitive. Relațiile cu persoanele mai în vârstă vor pune bazele unor legături solide. Leii trebuie să fie deschiși la noi începuturi.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Începutul unei noi relații este posibil. Fecioarele vor avea energia necesară pentru a demara proiecte noi și a relansa vechi relații.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Săptămâna aduce liniște și reflecție. Balanțele vor avea nevoie de timp pentru a se regăsi și pentru a reflecta la relațiile trecute. O relație durabilă poate apărea după această perioadă de introspecție.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Renaștere și reînnoire. Scorpionii vor rezolva situații dificile și ar putea experimenta o iubire fulgerătoare. Întoarceri neașteptate și bucurii sunt pe drum.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Comunicarea va fi esențială. Săgetătorii vor avea parte de dialoguri importante, întâlniri și poate chiar o reuniune de familie. Relațiile intelectuale vor fi mai importante decât cele fizice.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

O săptămână dinamică, cu multe deplasări și schimbări benefice. Viteza de acțiune a Capricornilor le va aduce succes și șanse noi.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Săptămâna aduce sfârșitul unei situații sau relații, dar și necesitatea unei transformări profunde. După această schimbare, Vărsătorii vor simți un nou suflu în viață.

Horoscop 2-9 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Prietenii și relațiile amicale se întăresc. Este timpul ca Peștii să facă primul pas în relațiile pe care și le doresc, deoarece schimbările vor juca un rol important în evoluția lor.

×
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close