Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Fricile toxice care împiedică o femeie să-şi deschidă sufletul în faţa unui bărbat. Lidia Fecioru: „Sunt blestemaţi"

Fricile toxice care împiedică o femeie să-şi deschidă sufletul în faţa unui bărbat. Lidia Fecioru: „Sunt blestemaţi"

Lidia Fecioru
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2024   •   14:00

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cele mai comune frici ale femeilor care le împiedică să-şi deschidă sufletul.

"Femeilor puternice le este frică să nu fie lipsite de independenţă. De aceea, nu se lasă conduse şi nici nu vor să lase supremaţia. Asta le impiedică să-şi arate vulnerabilitatea. 

Nu că nu le-ar plăcea să fie curtate, ajutate sau protejate. Nu vor să arate chestia asta pentru că nu vor să-şi piardă supremaţia. 

Sunt femei care ştiu ce vor. Acelea caută doar ajutor. Vor găsi bărbaţi care să le ofere ce vor, doar că aceste femei sunt foarte egoiste. Par pisicoase şi vulnerabile pentru că ştiu că aşa funcţionează mecanismul. Se comportă cu toţi partenerii la fel. 

Femeile care au o carieră şi au această stabilitate simt măsura. Simt că deja relaţia este toxică. A fi vulnerabil nu înseamnă că eşti slab.

Banii femeii trebuie să rămână banii femeii. Dacă un bărbat primeşte bani de la femeie, aceia sunt bani blestemaţi.

Fricile toxice dispar atunci când accepţi compromisul. Cu toţii facem mici compromisuri. De foarte multe ori îl acceptăm chiar şi atunci când nu avem nevoie de aşa ceva. ", a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close