Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici | Racii îşi doresc un cămin fericit, Taurii să conducă

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici | Racii îşi doresc un cămin fericit, Taurii să conducă

Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici au dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt dorinţele secrete ale celor 12 semne zodiacale.

dorinte secrete zodii horoscop lidia fecioru mihai voropchievici
Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici | Racii îşi doresc un cămin fericit, în timp ce Taurul îşi doreşte să conducă Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2022   •   19:40

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii se simt bine atunci când sunt apreciaţi, când sunt văzuţi, echilibraţi şi sunt în mijlocul atenţiei. Dorina secretă a nativului Berbec este să aibă o viaţă cât mai bogată social. Cu oameni de încredere cu care pot colabora.

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul îşi doreşte să conducă şi să fie şef, mai are nevoie de admiraţie şi să fie lăudat. Dorinţa secretă este să urce pe plan social şi să fie şef. Să devină o persoană importantă. 

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii se bucură de anumite talente care îi ajută să se remarce cu uşurinţă. De asemenea, au un umor aparte şi ştiu cum să folosească arta comunicării. Dorinţa secretă este să se realizeze financiar. 

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii sunt în căutarea armoniei căminului. Le place viaţa boemă şi să cunoacă întreaga lume. Dorinţa secretă este să aibă un cămin liniştit şi fără prea multe responsabilităţi.

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii se simt bine atunci când sunt în centrul atenţiei. Dorinţa secretă este să aibă o poziţie bună în societate. 

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele pe cât sunt de atenţi la detalii, pe atât au o latură rebelă dornică de libertate. Dorinţa secretă este să trăiească după cum îşi doreşte.

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Au nevoie să obţină rezultate prin munca lor. Le place să se şi relaxeze. Totodată, nu suportă situaţiile tensionate sau haosul. Dorinţa secretă este să ducă o viaţă de succes şi să deţină control asupra ritmului în care muncesc. 

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Misterios şi romantic, nu face altceva decât să scoată inteligenţa în evidenţă. Dorinţa secretă este să fie admirat pentru meritele sale, dar şi pentru frumuseţea sa. 

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Nativii Săgetător sunt dornici de călătorii şi au o atracţie aparte către arheologie şi de istorie. Dorinţa secretă este să conducă. De a fi conducătorul unui loc de muncă. Să obţină succesul datorită capacităţii inteligenţei lor superioare.

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Are putere de muncă, demnă de invidia tuturor. Are o inteligenţă efervescentă. Dorinţa secretă este aceea de a fi suficient de bogat, astfel încât să împartă banii cu cei nevoiaşi, dar şi de a fi suficient de înţelept.

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Au o inteligenţă aparte. Devin rapid apreciaţi în comunităţile în care activează. Dorina secretă reprezintă un fel de mixt între libertate şi de a face bine în lume. 

Dorinţele secrete ale zodiilor, horoscop cu Lidia Fecioru şi Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii au o viaţă interioară bogată. Lucrul de bază este intuiţia. Dorinţa secretă este să realizeze un plan măreţ. De multe ori, aceştia îşi doresc să fie mai în spate. 

×
Parteneri
x close