Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum eviţi cele mai comune motive de ceartă într-o căsnicie. Lidia Fecioru: "Ne pierdem rădăcinile"

Cum eviţi cele mai comune motive de ceartă într-o căsnicie. Lidia Fecioru: "Ne pierdem rădăcinile"

Cum eviţi cele mai comune motive de ceartă într-o căsnicie. Lidia Fecioru: "Ne pierdem rădăcinile"
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în timpul emisiunii Adevăruri ascunse | Sursă Foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2024   •   19:30

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cum se pot evita discuţiile într-un cuplu, dar şi care sunt principalele motive de ceartă.

"Banii sunt pe primul loc atunci când vorbim despre conflictele dintr-o familie. Nu rudele, ci banii. Pentru că dacă nu sunt bani, încep şi te ajută părinţii şi de aici începe.

Soacrele trebuie să înţeleagă că nevasta lui este iubirea vieţii lui. În conflicte, soţii trebuie să ţină cu soţiile lor, chiar dacă mama are dreptate. Nu îi spui soţiei nimic. Abia după ce s-a terminat conflictul îi spui că mama a avut, de fapt, dreptate.

Pentru mulţi dintre tineri, părinţii au ajuns să nu mai conteze şi nu este în regulă ce se întâmplă. Ne pierdem rădăcinile aşa. 

În viaţa, nu există prieteni decât mama şi tata. Ceilalţi sunt trecători, dar părinţii rămân mereu alături de tine. 

Discuţiile apar când nu sunt bani sau când nu se cade de comun acord. Ar fi bine să se facă un cont comun, în care fiecare dintre parteneri pune o sumă de bani. Lucrurile se aşează foarte bine după.

Atunci când apare o discuţie, nu ne certăm de faţă cu ceilalţi. Este o regulă importantă.

Munca în gospodărie este un alt motive de ceartă într-un cuplu. Bărbatul trebuie luat încet, nu să-i ordoni. Îl poţi atrage şi prin glumă să te ajute. Nu trebuie să-l iei la ceartă că nu face nimic. Trebuie să-i explici. 

Femeile au simţul estetic, bărbaţii nu prea îl au. Ele au şi imaginaţie, cum să aşeze lucrurile prin casă. Ele sunt practice, ei sunt executanţii. Din această cauză se strică şi viaţa intimă între cei doi.

Copiii, alt motiv de ceartă. Femeile muncesc mai mult atunci când apar copiii. Ele nu prea mai au libertate şi multe lucruri dispar din viaţa lor, din obiceiurile lor. Partenerii trebuie să facă cu rândul în ceea ce priveşte grija faţă de copil.

Când se mai domoleşte pasiunea, unele cupluri îşi dau seama că viaţa lor intimă nu mai are importanţă. Fac asta doar ca să fie. Oamenii nu prea discută despre asta, ceea ce nu este în regulă", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru casnicie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Armata lui Kim Jong Un a fost la un pas să îşi distrugă capitala
x close