Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cei mai optimişti nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Ei sunt deschizători de drumuri"

Cei mai optimişti nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Ei sunt deschizători de drumuri"

Mihai voropchievici
Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Aug 2024   •   14:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cele mai pozitive semne zodiacale care reuşesc să treacă cu brio peste orice încercare datorită optimismului lor.

Berbec

Berbecul este considerat optimistul deschizător de drumuri. Este caracterizat prin entuziasmul lui. Aceştia nativi o poftă de viaţă greu de ignorat. Energia lor pozitivă poate aprinde pofta de viaţa a multora. Sunt lideri înnăscuţi şi îi inspiră pe ceilalţi cu îndrăzneala şi curajul lor.

Leu

Leul este guvernat de Soare şi străluceşte puternic în comparaţie cu alte zodii. Sunt cunoscuți pentru inimile lor generoase şi pentru personalitatea lor dinamică. Au abilitate naturală de a-i ridica pe ceilalţi cu dispoziţia lor. Prosperă în mediile sociale unde energia lor pozitivă îi atrage pe ceilalţi. Sunt mereu în frunte, capabili să rezolve tot ceea ce îşi propun.

Balanţă

Este recunoscută pentru echilibrul ei sufletesc şi pentru armonia pe care o aduce în jurul ei. Chiar şi atunci când este supărată, nu vrea ca pe chip să i se citească suferinţa. Aceşti nativi sunt recunoscuţi pentru diplomaţia lor. Sunt nişte ascultători extraordinari. Au o atitudine pozitivă oriunde merg. 

Săgetător

Este un etern optimist. Este mereu alimentat de sentimentul de aventură şi de o sete de cunoaştere. Nativii acestui semn posedă o energie nemărginită, dar şi un entuziasm molipsitor. Au curaj şi determinare. Sunt nişte catalizatori şi mereu sunt acolo pentru prietenii lor.

×
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close