Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cei mai geloşi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Ei pot izbucni într-un mod pe care n-ar fi bine să-l vadă nimeni"

Cei mai geloşi nativi din zodiac. Mihai Voropchievici: „Ei pot izbucni într-un mod pe care n-ar fi bine să-l vadă nimeni"

Mihai Voropchievici în timpul emisiunii Adev?ruri ascunse
Numerologul Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse. Sursă foto: antena3.ro
10 Aug 2024   •   11:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai geloşi nativi din zodiac.

Scorpion

Scorpionul se înfurie ușor când vine vorba de cei dragi. Sunt cunoscuți pentru dificultatea și suspiciunea lor în relații, chiar și fără motive concrete. Aceştia cer demonstrații de iubire de la parteneri atunci când se simt nesiguri. Este recomandat să evitați să le dați motive de gelozie, deoarece pot izbucni rapid și într-un mod pe care cred că n-ar fi bine să-l vadă nimeni.

Rac

Racul ocupă locul doi în acest top al celor mai geloase zodii. Reacționează ușor și adoptă o atitudine serioasă atunci când ceva îi deranjează, dar se închid în ei înșiși. Devin tăcuți și este evident că sunt nemulțumiți. De obicei, Raci se aprind ușor dacă încerci să-i faci geloși, dar reacția lor va fi una de răceală și retragere, fierbând pe dinăuntru și nespunând partenerului niciodată care a fost motivul acelei gelozii.

Leu

Leu este cunoscut pentru lăudăroşenia sa. Această persoană devine suspicioasă doar în lipsa unor dovezi concrete de afecțiune din partea partenerului. Pentru Leu, sinceritatea este esențială, dar iubesc și să fie lăudați și apreciaţi constant.

×
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close