Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Care sunt cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici : „Ele sunt obsedate de control"

Care sunt cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici : „Ele sunt obsedate de control"

mihai voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse
31 Aug 2024   •   12:00

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, topul celor mai ghinioniste zodii.

Ghinionul nu este un factor extern inevitabil, ci mai degrabă ceva ce noi înșine ne creăm prin frici și mentalități negative.

Fecioara, de exemplu, este obsedată de control, ceea ce îi aduce ghinion deoarece, în loc să se concentreze pe oportunitățile oferite de univers, încearcă să controleze totul. Această dorință excesivă de control duce la ratări de șanse importante în viață. De asemenea, Fecioarele sunt critice, ceea ce le poate lăsa singure sau le împiedică să aibă relații de lungă durată.

Scorpionul este un semn foarte sensibil, care pune la inimă totul și care interpretează greșit multe situații obișnuite ca fiind ghinioniste. Acest lucru duce la o lipsă de încredere în ceilalți și la așteptări negative constante, ceea ce amplifică senzația de ghinion.

Gemenii guvernați de planeta Mercur, simt adesea că întregul univers complotează împotriva lor. Chiar dacă sunt perseverenți și luptă pentru a-și atinge obiectivele, stelele par să nu se alinieze pentru ei, ceea ce duce la numeroase blocaje și frustrări.

Peștii trăiesc o viață plină de extreme: pot fi extraordinar de norocoși într-o zi și incredibil de ghinioniști în alta. Anxietatea lor crescută îi face ultrasensibili, iar percepția lor asupra realității poate fi distorsionată, ceea ce le aduce deseori dezamăgiri și ghinion în relații și în viață în general.

Balanțele, în schimb, nu sunt neapărat ghinioniste, dar nici norocoase. Ele nu se bazează pe noroc și cred că norocul trebuie creat, nu așteptat. Deși sunt asociate cu corectitudinea și dreptatea, Balanțele simt uneori o energie ghinionistă în ceea ce privește lumea din jurul lor, dar rămân optimiste și încearcă să încline balanța în favoarea lor.

×
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close