Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Amestecul care te scapă de guşă, alungă ciupercile şi nodulii. Lidia Fecioru: "Nu apăsăm, nu masăm, doar ungem"

Amestecul care te scapă de guşă, alungă ciupercile şi nodulii. Lidia Fecioru: "Nu apăsăm, nu masăm, doar ungem"

Un amestec dintr-un fruct de sezon, ulei şi ceară de albine poate fi un leac pentru anumite probleme de sănătate, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

lidia fecioru antena3
Amestecul care alungă ciupercile, nodulii şi guşa. Lidia Fecioru: "Nu apăsăm, nu masăm, doar ungem" Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    08 Iul 2023   •   20:00

"Este perioada foarte bună când se pot face foarte multe din nucile verzi. Miezul încă nu este format în interior, chiar dacă ele sunt mărişoare. 

Există o tinctură de nucă și unguent pe care îl putem face singuri acasă pentru că e foarte ușor. 

Se pun 30 g de nucă tăiată mărunt sau dată prin mașina de tocat sau 30 de grame de frunze de nucă.

Se dau pe mașina de tocat, le amestecăm cu un pahar de ulei și le punem într-un borcan, pentru 10 zile, undeva la întuneric. 

Citeşte şiCeaiul care ajută creierul să funcţioneze mai bine. Prof. Dr. Vlad Ciurea: "Este dovedit că e minunat pentru creier"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lidia Fecioru: "Amestecul pentru guşă şi ciuperci se lasă 10 zile la întuneric"

În fiecare zi trebuie să-l agităm puțin, după care, peste 10 zile, punem toată masa la bain-marie şi lăsăm să fiarbă acolo chiar și trei ore.

Spre sfârșit, se adaugă 15 grame de ceară galbenă și amestecăm foarte bine. 

Apoi închidem focul, lăsăm să se răcorească puțin, strecurăm nuca și lăsăm doar uleiul cu ceara la un loc, punem într-o borcan de sticlă sau de ceramică, nu plastic.

Se folosește pentru mastoze (afecţiuni) la sâni, pentru îmbolnăvirile de ciuperci și eczeme la picioare, la unghii la mâini și la picioare, pentru tratarea reumatismului, pentru nodulii tiroidieni, pentru gușă tiroidiană.

Trebuie doar să ungem, nu frecăm, nu apăsăm, nu masăm. Doar dăm peste nodulii de la sâni, de la gât. 

Se găseşte şi în plafar, gata făcută, dacă nu putem să o facem noi", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse leac Lidia Fecioru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close