Antena 3 CNN Adevăruri ascunse 7 semne că ai o legătură spirituală cu cineva. Lidia Fecioru: „Dumnezeu o scoate-n cale"

7 semne că ai o legătură spirituală cu cineva. Lidia Fecioru: „Dumnezeu o scoate-n cale"

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse
31 Aug 2024   •   10:00

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cele şapte semne care îţi arată dacă ai sau nu o legătură spirituală cu cineva.

"Legătura spirituală cu cineva se manifestă adesea printr-o intuiție profundă și un sentiment de sincronizare. Practic, Universul ne scoate în cale întotdeauna aceste persoane. Dumnezeu a scos această persoană în cale.

Acest tip de relație nu este limitat la cupluri romantice; poate apărea între prieteni sau chiar colegi.

Este acel sentiment când știi că persoana respectivă îți anticipează gândurile și acțiunile, ceea ce duce la o conexiune foarte profundă. Aceste legături aduc adesea o stare de bine și bucurie, scoțând la iveală ce e mai frumos în tine.

Uneori, aceste persoane apar în viața noastră pentru a ne învăța ceva, nu neapărat pentru a rămâne permanent. Ele pot fi acolo să ne ajute să depășim anumite obstacole, să ne lecționăm egoismul sau să ne dezvoltăm răbdarea. Chiar dacă relația nu durează, impactul ei poate fi profund și de durată.

De asemenea, există relații care, chiar dacă se transformă în altceva, rămân importante și semnificative. Aceste relații, care pot evolua de la o legătură romantică la una frățească, continuă să existe într-un plan spiritual, fără obligații sau așteptări reciproce.

Este un noroc să găsești pe cineva care să te completeze astfel, și astfel de relații sunt valoroase chiar și atunci când nu mai sunt ceea ce au fost inițial.", a spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Citește mai multe din Adevăruri ascunse
» Vezi toate știrile din Adevăruri ascunse
Cele mai noi știri
Parteneri
x close