Antena 3 CNN Actualitate Zile de vară în aprilie

Zile de vară în aprilie


Zile de vară în aprilie
14 Apr 2007   •   11:18

Europa se confruntă cu temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă. Cu toate că suntem abia în luna aprilie, în Germania şi Belgia, oamenii au ieşit deja la plajă. Germanii au profitat din plin de soare. Au trecut la ţinuta lejeră de vară şi au invadat parcurile. Unii au preferat plimbările în aer liber, iar alţii s-au grăbit să se întindă pe iarbă. Atmosfera de vacanţă e pretutindeni. Oamenii citesc, fac plajă sau pur şi simplu meditează.

?E minuntat să stai la soare şi să înveţi. Mă simt ca în vacanţă!? , declara un locuitor din Freiburg. Împătimiţii sportului au fost însă cei mai bucuroşi de vremea neobişnuit de caldă. Tinerii au preferat jogging-ul sau o partidă de fotbal. Nu ai fost neglijate ieşirile la terasă, la iarbă verde sau picnicurile. Soarele arzăror i-a găsit pe germanii nerăbdători la plajă şi la o bălăceală în piscină.

Vremea frumoasă şi caldă i-a scos şi pe belgieni din case, care au preferat să se relaxeze în parcuri. Băuturile răcoritoare şi îngheţata au fost la mare căutare printre copii, dar şi părinţi. Metorologii au anunţat pentru acest week-end temperaturi de 30 de grade celsius.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close