Antena 3 CNN Actualitate Yair Miron, fiul şefului clinicii Sabyc, va fi cercetat în libertate

Yair Miron, fiul şefului clinicii Sabyc, va fi cercetat în libertate

Yair Miron, fiul şefului clinicii Sabyc, va fi cercetat în libertate
21 Aug 2009   •   23:40

Fiul şefului clinicii Sabyc, Yair Miron, va fi cercetat în libertate în cazul traficului de ovule. Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul său privind eliberarea sub control judiciar. Yair Miron a declarat că nu ştia ce se întâmpla în legătură cu fertilizarea pentru că se ocupa doar de tratamente cosmetice şi de înfrumuseţare. O primă cerere de eliberare sub control judiciar fusese respinsă de Tribunalul Bucureşti pe 11 august.

Un judecător al Tribunalului Bucureşti a decis miercuri eliberarea lui Harry Mironescu, şeful clinicii Sabyc, după ce acesta a achitat cauţiunea în valoare de 10.000 de lei. Familia lui Mironescu a adus în faţa instanţei dovada că a fost plătită cauţiunea. Ion Cazacu, avocatul lui Mironescu a afirmat poate fi judecat în libertate deoarece îndeplineşte condiţiile în acest sens.

În plus, avocatul Ion Cazacu a susţinut că Harry Mironescu, în vârstă de 70 de ani, nu şi-ar mai putea continua activitatea, deoarece aparatura şi clinica au fost sigilate de procurori, iar personalul medical este concediat.

Pe de altă parte, însă, Tribunalul Bucureşti a decis joi cercetarea lui Harry Mironescu şi a secretarei acestuia în stare de arest, respingând cererile lor de eliberare condiţionată sub control judiciar. Această decizie poate fi contestată prin recurs la Curtea de Apel Bucureşti, precizează Mediafax.

Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close