Antena 3 CNN Actualitate West Side Flower Fest, Festivalul Florilor din Drumul Taberei, o expoziţie cu grădini plutitoare

West Side Flower Fest, Festivalul Florilor din Drumul Taberei, o expoziţie cu grădini plutitoare

Drumul Taberei devine, pentru un weekend, o adevărată expoziţie a florilor şi a plantelor exotice. West Side Flower Fest i-a aşteptat pe vizitatori cu grădini plutitoare pe malul lacului, aranjamente florale deosebite, dar şi ateliere şi concursuri pentru copii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2024   •   10:06

Peste 100.000 de vizitatori vor fi aşteptaţi în weekend în Parcul Drumul Taberei, pentru a se bucura de aranjamentele din plante rare şi exotice.

"În acest weekend avem în Parcul Drumul Taberei West Side Flower Fest, pe româneşte, târgul florilor din partea de vest a oraşului. Aici avem foarte multe amenajări. Universităţile de profil din toată ţara, mă refer la horticultură, peisagistică şi aşa mai departe, au amenajat grădini tematice superbe, inclusiv plutitoare sunt şapte dintre ele şi astfel de aranjamente florale care sunt, de fapt, atracţiile principale ale evenimentului nostru", a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Au fost amenajate 20 de grădini tematice, fiecare cu un concept unic, însă printre atracțiile principale rămân grădinile plutitoare pe lac, un adevărat spectacol vizual.

Pentru copii, vor fi organizate ateliere în care pot învăţa despre reciclare şi vor lucra manual, alături de câţiva voluntari.

De Ziua Copilului, va avea loc un program artistic deosebit. Cei mici se pot bucura de picturile pe faţă, vor dansa sau vor învăţa să modeleze baloane.

×
Subiecte în articol: Drumul Taberei West Side Flower Fest
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Tricolorii s-au întors acasă. Au fost primiți ca niște eroi, de sute de fani
x close