Antena 3 CNN Actualitate "Vreau să fiu ca Nadia Comăneci" | Ea este Alessandra, o fetiţă de origine română, campioana Spaniei la gimnastică artistică

"Vreau să fiu ca Nadia Comăneci" | Ea este Alessandra, o fetiţă de origine română, campioana Spaniei la gimnastică artistică

La doar opt ani, Alessandra Dascălu, o gimnastă cu părinți originari din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a devenit campioană națională a Spaniei la gimnastică artistică.

Alessandra Dascalu
Ea este Alessandra, o fetiţă de origine română, campioana Spaniei la gimnastică artistică Sursa foto: Facebook Alessandra Dascalu
de Claudia Popovici    |    13 Oct 2023   •   18:21

Alessandra Dascălu, gimnasta cu origini românești, a devenit un nume cunoscut în competițiile din Spania, mai ales că recent a obținut şi titlul de campioană națională.

Toţi antrenorii îi laudă talentul şi devotamentul de care dă dovadă, mai ales că şi-a ales un ţel măreţ: vrea să calce pe urmele Nadiei Comăneci.

Pentru asta se antrenează câte trei ore pe zi în sala de gimnastică din San Blas, Madrid pentru a-şi perfecționa tehnica și evoluția sa ca gimnastă.

"Aparatul meu preferat sunt paralelele și vreau să fiu ca Nadia Comăneci, să particip la Olimpiadă și să iau locul I”, a mărturisit Alessandra Dascălu, într-o declarație pentru TVR.

 

 

×
Subiecte în articol: Nadia Comăneci gimnasta Spania
Cele mai noi știri
Parteneri
x close