Antena 3 CNN Actualitate Putin anunță că naționalizează activele companiilor care s-au retras din țară: "Vom preda întreprinderile celor care sunt dispuși să lucreze"

Putin anunță că naționalizează activele companiilor care s-au retras din țară: "Vom preda întreprinderile celor care sunt dispuși să lucreze"

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că guvernul rus poate prelua activele companiilor străine care se retrag din țară.

Putin anunță că naționalizează activele companiilor care s-au retras din țară: "Vom preda întreprinderile celor care sunt dispuși să lucreze"
Este Vladimir Putin bolnav? Verdictul unui medic iridolog
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mar 2022   •   18:57

Liderul rus a participat, joi, la o reuniune a guvernului, care a fost transmisă la televiziunea de stat.

Putin a arătat că Rusia "poate introduce managementul extern" al acelor afaceri care își închid unitățile de producție și apoi poate preda aceste întreprinderi "celor care sunt dispuși să lucreze".

„Vom găsi o modalitate legală de a face acest lucru”, spune el.

Mai devreme, liderul rus a susținut că autoritățile vor găsi o cale de a depăși criza internă provocată de sancțiunile impuse de țările occidentale în urma invaziei din Ucraina.

"Este clar că în astfel de momente cererea oamenilor pentru anumite grupe de mărfuri crește. Dar nu avem nicio îndoială că vom rezolva toate aceste probleme într-un mod calm. Treptat, oamenii se vor orienta, vor înțelege că, pur și simplu, nu există evenimente pe care să nu le putem rezolva", a afirmat el.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin companii străine
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Armata lui Kim Jong Un a fost la un pas să îşi distrugă capitala
x close