Antena 3 CNN Actualitate Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou pentru a conduce Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou pentru a conduce Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. Fostul ministru susține că nu există niciun motiv pentru care să nu fie propus în Coaliție.

o_1f3l7qnr0aqj3onjtgfa51gp4b.jpg
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    19 Apr 2021   •   17:16

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu, într-un interviu acordat Europa FM.

Întrebat dacă la negocierile din coaliție USR PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a răspuns că „asta e treaba Coaliției”.

„Dincolo de asta, nu e o funcție de carem să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai spus fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului.

”Realizator: Pentru dumneavoastră există speranță că veți fi propus, din nou, ca ministru?

Vlad Voiculescu: Speranța mea e mai puțin legată de punctele acestea, vă spun foarte onest că sunt dezamăgit la nivel personal și afectat. Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate.

Realizator: Adică nu excludeți o întoarcere în Minister într-o formă sau alta.

Vlad Voiculescu: Nu, deci aș exclude lucrul ăsta. Dacă aș avea ceva să-mi reproșez cu adevărat, nici nu aș avea curajul să spun lucrul ăsta.

Realizator: Dar mai puteți lucra cu domnul Cîțu?

Vlad Voiculescu: Cu domnul Cîțu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că și pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîțu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înțelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilități care credeam noi că îl califică pentru funcția de premier.”

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu Florin Cîțu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close