Antena 3 CNN Actualitate Violenţe într-un cazino din Craiova (VIDEO)

Violenţe într-un cazino din Craiova (VIDEO)

Violenţe într-un cazino din Craiova <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Noi 2007   •   23:27

Agenţii de pază ai unui cazino din Craiova au fost bătuţi cu cruzime de trei indivizi. Agresorii i-au lovit cu tacurile, dar şi cu bucăţi din mesele de biliard. Totul a fost premeditat, spun administratorii localului. Unul dintre cei trei bătăuşi din imagini avea interdicţie să mai intre în local. Prietenii lui ar fi încercat în mai multe rânduri să-i convingă pe bodyguarzi să-l lase înăuntru.

N-au reuşit însă, aşa că miercuri noapte erau hotărâţi să facă scandal. Sub ploaia de lovituri, unul dintre bodyguarzi a căzut în genunchi. Unul dintre agresori a spart un perete de rigips, iar altul a rupt masa de biliard. Unul dintre paznici a încercat să se apere, dar bătăuşul i-a smuls bastonul şi a continuat să-l lovească. Apoi agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Administratorii localului susţin că cei trei agresori fac parte dintr-un clan cunoscut în Craiova - clanul Eminescu. Poliţia îi caută deja şi le va întocmi dosare penale pentru distrugere şi vătămare corporală. Ei riscă zece ani de închisoare.

BĂTAIE ÎN TOATĂ REGULA:

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close