Antena 3 CNN Actualitate Vijeliile fac victime în ţară. Un copil rănit de un copac

Vijeliile fac victime în ţară. Un copil rănit de un copac

Vijeliile fac victime în ţară. Un copil rănit de un copac
10 Iul 2007   •   22:08

Au început vijeliile. Furtună extrem de puternică vineri seară la Motru (Gorj). Vântul a smuls acoperişurile mai multor blocuri care s-au prăbuşit peste mai multe maşini. Acestea au fost avariate, dar nu s-au înregistrat victime. Vijelia nu a durat mai mult de 10 minute. Angajaţii Primăriei s-au deplasat imediat în zonele afectate pentru a îndepărta bucăţile de acoperiş şi pentru a face o evaluare cât mai exactă a pagubelor. Şi în Târgu Jiu a fost furtună vineri seară dar fără incidente.

O furtună violentă s-a produs marţi seară şi în judeţul Mehedinţi. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Liviu Borugă, a declarat că acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost smuls de vijelie şi s-a prăbuşit peste un autoturism, avariindu-l. Tot în Drobeta doi copaci au blocat mai bine de o oră un sens de mers al şoselei de centură Splai Mihai Viteazu şi al Drumului European 70.

De asemenea, în localitatea Oprăneşti, peste un copil de 13 ani a căzut un copac fracturându-i mâna, însă viaţa acestuia este în afara oricărui pericol.

Citiţi AVERTIZARE DE VIJELIE - COD PORTOCALIU

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close