Antena 3 CNN Actualitate Videanu păgubeşte Capitala cu 1,5 milioane ε

Videanu păgubeşte Capitala cu 1,5 milioane ε

Videanu păgubeşte Capitala cu 1,5 milioane ε
02 Feb 2007   •   11:52

Primarul general Adriean Videanu nu şi-a îndeplinit atribuţiile decise de Consiliul General încă din 2005 şi din acest motiv a prejudiciat bugetul Primăriei cu 1,5 milioane euro. Dezvăluirea apare în ediţia de vineri a cotidianului ?Gândul?. Jurnaliştii amintesc că în octombrie 2005, printr-o hotărâre a Consiliului, s-a schimbat modalitatea de sancţionare a Apa Nova.

Conform acelei decizii, autoritatea de reglementare ARBAC urma să constate încălcările contractului făcute de Apa Nova şi să îl informeze pe primar. Acesta trebuia să încaseze amenzile. ARBAC a dat amenzi după amenzi, însă degeaba. Ele nu au fost aplicate de Videanu. Spre exemplu, în februarie 2006, ARBAC a comunicat primarului că a decis sanctionarea Apa Nova cu 1,5 milioane euro pentru neîndeplinirea îndatoririlor faţă de bucureşteni. Bani pe care Videanu nici nu a încercat să îi încaseze.

Ziariştii de la ?Gândul? precizează că ARBAC a amendat Apa Nova din nou, în ianuarie 2007. De data aceasta cu 3,5 milioane de euro. Au existat reacţii în presă şi, de abia acum, Primăria Capitalei a deschis un cont special de încasări în care Apa Nova poate trimite banii.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close