Antena 3 CNN Actualitate Videanu: Nu voi amenda Apa Nova sub nicio formă

Videanu: Nu voi amenda Apa Nova sub nicio formă

Videanu: Nu voi amenda Apa Nova sub nicio formă
28 Mar 2007   •   14:03

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, ridică din umeri când e vorba de neregulile semnalate în activitatea Apa Nova. Compania Apa Nova ar trebui să fie amendată cu peste 6 milioane de euro, pentru că nu a finalizat la termen contorizarea blocurilor, pentru nereguli privind facturarea abonaţilor, precum şi pentru calitatea proastă a serviciilor. Şi totuşi, Videanu spune că nu vrea să o amendeze ?sub nicio formă. Este o procedură pe care o am de îndeplinit şi anume aceea să notific. Până ca Apa Nova să fie amendată va mai trece multă apă pe Dâmboviţa, sub aspectul procedurilor?.

Primarul a adăugat pentru Mediafax că mai repede va sancţiona instituţia care a dat amenzile, decât compania de apă. ?Sunt ferm hotărât să fac o analiză la ARBAC pentru că eu am constatat o incapacitate managerială acolo, care ne pune într-o situaţie de conflict cu Apa Nova şi nu îmi doresc acest lucru. Dacă Apa Nova este vinovată, să plătească, nu am nici un fel de rezervă din punctul acesta de vedere. Dar dacă Apa Nova îşi face treaba, să-şi facă treaba până la capăt şi trebuie să o las. Nu am nevoie de o situaţie conflictuală. Incapacitatea managerială a celor de la ARBAC mă pune în situaţia extrem de delicată?, susţine Videanu.

În şedinţa de sâmbătă a CGMB, consilierii municipali vor dezbate patru proiecte de hotărâre prin care municipalitatea amendează Apa Nova cu cele 6,1 milioane de euro. Dacă se aprobă amenda, Apa Nova este obligată să plătească până la începutul lunii mai.

Pe de altă parte, Apa Nova îşi menţine punctul de vedere ?că penalităţile propuse de ARBAC sunt nejustificate, deoarece compania a îndeplinit şi menţinut toate nivelurile de servicii ce fac obiectul propunerilor ARBAC?.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close