Antena 3 CNN Actualitate Videanu îşi face palat pe malul lacului Snagov (VIDEO)

Videanu îşi face palat pe malul lacului Snagov (VIDEO)

Videanu îşi face palat pe malul lacului Snagov <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Aug 2007   •   19:44

Ca mulţi dintre politicienii cu dare de mână, Adriean Videanu îşi face palat pe malul lacului Snagov. Desigur, accesul presei în zonă e restricţionat, iar reporterii insistenţi riscă să o încaseze. Muncitorii care lucrează pe şantierul de pe malul lacului Snagov, la vila lui Adriean Videanu, nu suportă camerele de luat vederi. ?Vă rugăm frumos plecaţi, că vă sparge aparatul! Alţii au mai fost pe aici şi au fugit prin gârlă, cu aparate cu tot! Vă rugăm să plecaţi, să nu vin să vă sparg aparatele! Treaba dumneavostră! Vreţi să cumpăraţi altele, n-aveţi decât!?, Cu ameninţările stau bine.

Cu explicaţiile, mai slab. De fapt, legea tăcerii funcţionează perfect.
?Ce se construieşte??
?Vilă?.
?A cui??
Pauză.

Nici oamenii din sat nu ştiu prea bine ce se construieşte în spatele cimitirului. Jurnaliştii de la ?Gândul? şi ?Cancan? au scris recent depre vila primarului general al Capitalei. Construcţia este aproape gata, dar nu apare încă în declaraţia de avere a lui Adriean Videanu.
Videanu: ?Nu este un obiectiv recepţionat, este încă în construcţie?.
Reporter: ?Dar vă aparţine??
Videanu: ?Păi, sigur?.

Vizavi, peste lac, ziariştii de la ?Gândul? au descoperit vila unui alt democrat, fost ministru al Transporturilor - senatorul Radu Berceanu. Mai mică şi mai discretă. Atât de discretă, încât nu apare nici ea în declaraţia de avere. Senatorul nu a putut fi contactat pentru a explica acest lucru. În declaraţie apare, în schimb, un apartament de 68 de metri pătraţi în staţiunea spaniolă Calla Millor, lânga Palma de Mallorca. O locuinţă în valoare de 62.000 de dolari, cumpărată în 1999.

Alt fost ministru de la Transporturi, actualul deputat PSD Miron Mitrea, şi-a cumpărat recent o vilă în Austria, la doi paşi de pârtiile de schi din staţiunea Seefeld. Conform declaraţiei de avere de pe site-ul Camerei Deputaţilor, vila are o valoare de impozitare de 450.000 de euro.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close