Antena 3 CNN Actualitate Videanu a tăiat panglica primului WC Hi-Tech din Capitală (VIDEO)

Videanu a tăiat panglica primului WC Hi-Tech din Capitală (VIDEO)

Videanu a tăiat panglica primului WC Hi-Tech din Capitală <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Iul 2007   •   12:11
Are o grămadă de butoane şi instrucţiuni în 3 limbi străine. Are încălzire pe timp de iarnă şi, în interior, cam tot ce-i trebuie omului în momentele de maximă relaxare. Nu este cine ştie ce construcţie care se roteşte după soare, e vorba despre o toaletă publică. Splendidul edificiu se află în plin centrul Capitalei, iar luni a fost vizitat, dar nu şi folosit, de primarul general al Capitalei. Cea mai nouă toaletă publică din Bucureşti este amplasată în zona centrală. Este o minune a tehnologiei, până şi uşile se deschid automat.

Mai mult, WC-ul are apă curentă, iar la chiuvetă există chiar şi săpun. Toaleta are atâţia senzori încât atunci când rămâne fără săpun, hârtie sau apă, se blochează automat pentru a nu mai fi folosită. Atenţie însă. pentru cei care stau mai mult de un sfert de oră riscă să fie văzut din stradă cu pantalonii în vine. Pentru siguranţă uşa se deschide singură după 15 minute.

Toaleta este deocamdată singura de acest fel instalată în Capitală, dar primarul Adriean Videanu susţine că în funcţie de reacţia bucureştenilor vor mai fi instalate şi altele.

PRIMA TOALETĂ PUBLICĂ HI-TECH DIN BUCUREŞTI:

Citiţi şi: PRIMĂRIA CAPITALEI A FOST LUATĂ CU ASALT DE PURICI

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close