Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta se întoarce în fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

Victor Ponta se întoarce în fruntea Guvernului. Klaus Iohannis a semnat decretul

ponta.jpg
09 Iul 2015   •   09:53
UPDATE Victor Ponta a ajuns la Guvern, joi dimineaţă, în jurul orei 10.00, el urmând să îşi preia atribuţiile de premier după o absenţă de aproape o lună.
   
Victor Ponta a ajuns la Guvern singur, a urcat scările Palatului Victoria sprijinindu-se în cârje, ca şi cu o zi în urmă.

Cu puţin timp înainte de a ajunge Victor Ponta, la Palatul Victoria a sosit şi fostul ministru al Transporturilor, Ioan Rus.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Victor Ponta se întoarce în fruntea Guvernului, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru revenirea lui la Guvern şi încetarea interimatului lui Gabriel Oprea.

Victor Ponta i-a trimis preşedintelui o scrisoare şi i-a transmis că poate conduce Executivul. Solicitarea lui Victor Ponta a venit la scurt timp de la revenirea sa în ţară.  

După trei săptămâni de la operaţia la genunchi,Victor  Ponta a ajuns la sediul Guvernului în cârje şi cu barbă. Pe scările Palatului Victoria, a fost întâmpinat de liderul interimar al PSD, ministrul Rovana Plumb, şi de premierul interimar Gabriel Oprea. 
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close