Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta rupe tăcerea: De ce a demisionat din funcția de premier

Victor Ponta rupe tăcerea: De ce a demisionat din funcția de premier

ponta.jpg
15 Sep 2016   •   22:40

Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gâdea, în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei, în prima apariție de la izbucnirea scandalului cu dosarul "Tony Blair".

Victor Ponta a vorbit în premieră la Antena 3 despre motivele care au stat la baza demisiei sale din funcţia de prim-ministru.

În emisiunea Sinteza Zilei, deputatul PSD a spus că, deşi nu era vinovat de moartea oamenilor din Colectiv, nu se putea bate cu preşedintele Iohannis peste cadavre. Ponta a demisionat la începutul lunii noiembrie, la 5 zile de la incendiul din Colectiv, în care au murit 64 de oameni şi alte zeci au fost răniţi.

"Pentru că am fost acuzat pe nedrept de moartea unor oameni, a căror moarte o regret, dar cu care nu am nicio legătură și pentru că domnul Iohannis, sfătuit de niște oameni, s-a hotărât să folosească politic această moarte pentru schimbarea Guvernului. Și mie mi s-a părut prea mult. Să rămân pe funcție pe cadavrul acelor oameni. A fost dincolo de capacitatea mea. Luni știam, marți s-au pregătit, urmau să se întâmple lucruri. Pot să vă spun că am fost informat despre anumite lucruri, dar nu pot să vă spun acum mare lucru. Cred că sunt oameni care și-au dorit ca Iohannis să aibă guvernul său."

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close