Antena 3 CNN Actualitate Victima stomatologilor măcelari rupe tăcerea: ”Nu mai dădea înapoi infecția, se umflase fața! Mi-a omorât toți nervii la dinții sănătoși!”

Victima stomatologilor măcelari rupe tăcerea: ”Nu mai dădea înapoi infecția, se umflase fața! Mi-a omorât toți nervii la dinții sănătoși!”

Una dintre victimele celor doi soți din Capitală care s-au dat drept medici stomatologi povestește drama pe care aceștia i-au provocat-o. Vă avertizăm urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Victima stomatologilor măcelari rupe tăcerea: ”Nu mai dădea înapoi infecția, se umflase fața! Mi-a omorât toți nervii la dinții sănătoși!”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    25 Mar 2021   •   09:56

Pacienta dezvăluie că, din cauza intervențiilor greșite, aproape toată dantura i s-a infectat. Mai mult decât atât, femeia i-ar fi pilit un dinte până la gingie pentru că nu a fost în stare să îl extragă. 

Medicii stomatologi care au consultat-o ulterior, s-au îngrozit în momentul în care au văzut prin ce trecute pacienta. Între timp, cei doi soți au fost lăsați liberi, puși sub control judiciar de către anchetatori. 

”Aveam un dinte pe cerul gurii, puțin mai în spate decât cei aliniați. A încercat să îl scoată, timp de câteva minute s-a chinuit să îl extragă, soțul dumneaei mă ținea de cap, iar ea încerca să îmi extragă dintele. Văzând că nu poate fi extras, a specificat că este un dinte sănătos și l-a polizat până la gingie, și l-a lăsat așa”.

”A început să îmi omoare nervii la dinții sănătoși. Am achitat suma de 9.000 de lei!”

Era doar începutul coșmarului pentru pacientă. Tânăra spune că a ajuns în cabinetul stomatologic prin recomandare. Așa își ademeneau victimele femeia care se pretindea medic și soțul ei. Celor nou veniți le spunea că au ajuns într-un cabinet cu circuit închis. 

”La cabinet, în următoarele ședințe, a început să îmi omoare nervii la dinții sănătoși. Am achitat suma de 9.000 de lei!”.

”Mi-a lăsat, pur și simplu, canalele descoperite”

Pacienta a mers la o consultație la un medic adevărat. Povestește că acesta i-a spus că intervențiile erau dezastruoase. Când și-a cerut banii înapoi de la femeia care se dădea drept stomatolog, aceasta i-a spus că se simte hărțuită și că îi va returna atunci când va putea și sub formă de produse de tehnică dentară. Mai mult, a pus-o să semneze un document care să o scape de responsabilitate în cazul în care rănile pe care i le provocase în gură s-ar fi infectat. 

”Faptul că dumneaei nu mi-a înapoiat banii așa cum a promis m-a lăsat în imposibilitate de a mă putea trata. Făcusem infecții pentru că, pur și simplu mi-a omorât nervii la dinți, unde nu mi-a pus niciun tratament sau plombă. Mi-a lăsat, pur și simplu, canalele descoperite”. 

Însă starea victimei s-a înrăutățit. 

”Ajunsesem cumva să nu mai reacționeze corpul la medicamente. Nu își mai făceau efectul, nu mai dădea înapoi infecția, se umflase fața”. 

Tânăra nu a mai reușit să o contacteze pe așa zisa stomatoloagă. I-a căutat numele pe internet și a aflat cu stupoare că aceasta are un proces cu un alt pacient și că își pierduse dreptul de practică. S-a dus la tribunal, la data unei ședințe, și a luat legătura cu avocatul. Acum face apel la celelalte victime să depună plângere împotriva falsului medic. 

”Mi-aș dori din suflet să aveți puterea să ieșiți și să spuneți ceea ce ați pățit!”.

Doi falși dentiști au fost prinși în București. Cei doi lucrau din 2017

Polițiștii din București au făcut marți două percheziții, dintre care una la sediul unui cabinet medical neautorizat.

Din probatoriu a reieșit că, fără a avea drept de liberă practică, o femeie și un bărbat ar fi exercitat, în perioada 2017-2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din București, profesia de medic stomatolog.

Astfel, ar fi indus în eroare pacienții, fiind produse vătămări corporale, precum și un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei.

Au funcționat timp de patru ani într-un cabinet neautorizat

De asemenea, cei doi falși dentiști ar fi eliberat și rețete pentru tratamente medicale.

Cele două persoane urmează să fie audiate la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei, alături de altele.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close