Antena 3 CNN Actualitate Vicepreşedintele UNPR, Craiova de 8 Martie: "Le mulţumim femeilor pentru bunăstarea pe care ne-o oferă... şi să-mi bag picioarele"

Vicepreşedintele UNPR, Craiova de 8 Martie: "Le mulţumim femeilor pentru bunăstarea pe care ne-o oferă... şi să-mi bag picioarele"

Vicepreşedintele UNPR, Craiova de 8 Martie: "Le mulţumim femeilor pentru bunăstarea pe care ne-o oferă... şi să-mi bag picioarele"
de O.P.    |    09 Mar 2012   •   06:30
Vicepreşedintele filialei Craiova a Uniunii Naţionale Pentru România, Romeo Radu, s-a făcut ieri de râs pe când încerca să transmită un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Femeii.

A ieşit pe stradă împreună cu câteva zeci de tineri din organizaţia locală ca să împartă flori femeilor. Totul a fost bine până când a trebuit să deschidă gura pentru a transmite şi urările.

A ieşit un şir de bîlbe şi cuvinte fără sens, unele mai penibile decât altele. Pînă la urmă, fără să reuşescă să transmită un mesaj coerent, a renunţat. 


"Ne-am adunat pentru a oferi mamelor, bunicilor, surorilor, colegelor si un la multi ani, un omagiu de sanatate si sa le multumim pentru bunastarea pe care ne-o ofera in familie, la serviciu, şi de şi pe strada... si sa-mi bag picioarele!"

 
"Avem in jur de 260 de tineri pentru impartirea florilor, garoafelor, sa ma ia dracii"

 

×
Subiecte în articol: UNPR
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close