Deocamdată nu se ştie dacă există sau nu un testament făcut de omul de afaceri. Dacă există un astfel de act, împărţirea averii se va face foarte simplu, în funcţie de dorinţa omului de afaceri. În caz contrar, averea se împarte, jumătate şi jumătate, între soţia lui George Naghi, Alina Naghi, pe de o parte şi cei trei copii.
George Naghi era la a treia căsătorie. Avea o fiică Valentina, din prima căsătorie, şi un băiat de 24 de ani, Doru, din cea de-a doua căsnicie. Tânărul ar fi avut cununia civilă cu numai o zi înainte de tragicul eveniment. Soţia lui, Alina, are şi ea o fată Georgiana, care lucrează la una dintre fabricile de mezeluri ale familiei. Apropiaţii spun însă că frâiele afacerii ar putea fi preluate de fata actualei soţiei şi de soţul ei, care s-au implicat în ultimii ani în dezvoltarea societăţilor lui George Naghi.
Omul de afaceri a construit în ani de muncă un adevărat imperiu. Deţinea patru societăţi comerciale - două fabrici de mezeluri, una care se ocupa de agricultură, o firmă de construcţii care ridica complexuri rezidenţiale, dar avea şi o fermă.
"George Naghi nu putea să stea. Era un om de acţiune. Şi-a extins afacerea şi în domeniul agriculturii, avea ceva pământ, avea o fermă mare de animale. Acolo munceau aproape 1400 de oameni", spune Marian Dinulescu, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi, şi, totodată, un prieten al victimei.
În 2010, Naghi era considerat unul dintre cei mai bogaţi români. Averea sa de 28 de milioane de euro l-a plasat pe locul 192 în clasamentul "Forbes 500 miliardari". Datele ANAF arată că avea şi datorii. Pentru că nu plătise impozitul pe salarii, se începuse deja procedura de executare silită la două dintre companii.
În oraşul lui de suflet, Călăraşi, avea un hotel, un restaurant, două vile şi o casă, la ieşirea din localitate, lângă ferma sa. În Mamaia avea o altă vilă, evaluată la peste 600.000 de euro.