Antena 3 CNN Actualitate Veşti bune pentru amatorii de călătorii: Tarifele vor fi reduse cu până la 30% pentru rezervările făcute din timp

Veşti bune pentru amatorii de călătorii: Tarifele vor fi reduse cu până la 30% pentru rezervările făcute din timp

Veşti bune pentru amatorii de călătorii: Tarifele vor fi reduse cu până la 30% pentru rezervările făcute din timp
26 Dec 2008   •   19:39

După ce mulţi români au evitat concediile în ţară, din cauza tarifelor astronomice, criza economică îi obligă acum pe hotelieri să pregătească, pentru 2009, reduceri şi promoţii. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a lansat şi un program anti-criză.
Anul viitor va fi lansat, în premieră în România, programul cunoscut la nivel internaţional sub denumirea de "Early Booking". La noi se numeşte "Înscrieri Timpurii" şi prevede reducerea tarifelor cu până la 30% pentru rezervările făcute din timp.
Prima promoţie se va desfăşura în perioada 1 februarie - 31 martie, când agenţiile vor pune în vânzare bilete cu preţ redus pentru sezonul estival.
Odată achiziţionate, însă, biletele nu vor mai putea fi returnate. Pe de altă parte, ANAT a propus îngheţarea tarifelor de cazare şi extinderea sezonului de vară.
Un alt avantaj pentru hotelierii autohtoni este faptul că românii îşi reduc bugetul destinat vacanţelor. Mulţi vor renunţa la obiceiul de a-şi petrece concediile în străinătate şi vor reveni în staţiunile din România.
Hotelierii cer o mână de ajutor şi din partea Guvernului, pentru promovarea litoralului românesc în străinătate, în special în Europa.
Antena 3

×
Subiecte în articol: hotelieri turism ANAT
Cele mai noi știri
Parteneri
x close