Antena 3 CNN Actualitate Veste proastă pentru bugetari! Rămân fără bonuri de masă sau vouchere de vacanţă până în luna martie

Veste proastă pentru bugetari! Rămân fără bonuri de masă sau vouchere de vacanţă până în luna martie

o_1b5kv0g5b7ug19h1ub11cjsfv28.jpg
04 Ian 2017   •   16:44

Veste proastă pentru bugetari: Nu vor putea să primească tichete de masă, vouchere de vacanţă sau alte indemnizaţii speciale, până în martie, după ce au intrat în vigoare prevederi ale OUG 99/2016.

În ordonanţă se arată că în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017 nu se acorda personalului din cadrul instituţiilor şi autorităţilor publice (centrale şi locale) premii, tichete de masă, tichete cadou ori vouchere de vacanţă. Practic, este o continuare a situaţiei din anii precedenţi, întrucât nici anul trecut şi nici în 2015, bugetarii nu au beneficiat de acestea, explica avocatnet.ro.

Totuşi, persoanele care lucrează în instituţiile publice finanţate integral din venituri proprii pot primi tichete de masă, potrivit OUG nr. 99/2016. De asemenea, se pot acorda premii pentru sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale, precum şi pentru elevii, studenţii, cercetătorii şi profesorii care au obţinut distincţii la olimpiadele şi concursurile internaţionale.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close