Antena 3 CNN Actualitate Vărsare de sânge, focuri de armă şi bătaie în secţia de poliţie (VIDEO)

Vărsare de sânge, focuri de armă şi bătaie în secţia de poliţie (VIDEO)

Vărsare de sânge, focuri de armă şi bătaie în secţia de poliţie <font color=red>(VIDEO)</font>
13 Aug 2007   •   20:43
CONSTANŢA - Un frate a fost reţinut de oamenii legii, aşa că ceilalţi doi au devastat curtea postului de poliţie. Scandalul, cu vărsare de sânge şi focuri de armă, s-a întâmplat în comuna constănţeană Tortomanu. Lumea din sat a privit îngrozită cum cei doi tineri au umplut de sânge curtea Poliţiei, în timp ce încercau să-şi elibereze fratele. Oamenii povestesc că băieţii băteau cu picioarele în uşă pentru ca fratele închis să fie eliberat.

?A trebuit să fac uz de armă. Am tras un foc de armă de avertisment care nu i-a intimidat. Am văzut că nu are efect, am intrat în post şi am ţinut uşa până au venit forţe în ajutor?, declară Adrian Mircea, ajutor şef Post Poliţie Tortomanu.

Fraţii bătăuşi au însă o altă variantă. ?M-a tăiat la mână primarul din sat de la noi. Poliţia nici nu a ieşit din post?, povesteşte unul dintre tineri. ?Mi-a dat cu spray şi m-a luat şi m-a legat?, completează al doilea.

Cei trei fraţi vor fi anchetaţi pentru ultraj, distrugere şi vătămare corporală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia îşi pot petrece următorii ani după gratii.

Doi tineri au umplut de sânge curtea Poliţiei:

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close