Antena 3 CNN Actualitate Vărul de 15 ani al Raisei, fetița găsită moartă în Dolj, a fost reținut. El este principalul suspect

Vărul de 15 ani al Raisei, fetița găsită moartă în Dolj, a fost reținut. El este principalul suspect

Principalul suspect în cazul Raisei, fetița care a fost găsită moartă în apropiere de casă, a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre unul dintre verii copilei, în vârstă de 15 ani.

de Loredana Chimoiu    |    30 Mai 2024   •   08:18

Update: Surse: Verişorul Raisei, fetiţa de 2 ani găsită moartă, şi-a recunoscut fapta

Seara trecută, în jurul orei 18, băiatul de 15 ani a fost dus, împreună cu tatăl său, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj

Potrivit surselor Antena 3 CNN, înainte de miezul nopții, pe numele verișorului Raisei a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore.

Tânărul a fost cel care a rămas, în ziua dispariției, singur acasă cu micuța.  

Polițiștii din Dolj au primit sprijinul specialiștilor de la Institutul Național de Criminalistică din București, unde au fost realizate expertizele probelor care au fost ridicate de la fața locului. 

Cu ochii în lacrimi, părinții Raisei susțin că este imposibil ca verișorul fetei să fie cel care i-a luat viața și aduc în dicuție existenta unui complice. 

"Am auzit despre nepotul nostru de 15 ani. Singur nu poate să fie implicat. Este complice cineva mai în vârstă", a spus mama fetiței.

Rămân multe semne de întrebare. Trupul fetei a fost găsit la mai bine de 24 de ore de la dispariție, într-un loc deja verificat de echipele de căutare.

Nu este clar nici modul în care fata a dispărut din curtea în care se aflau mai multe rude. Ultima dată a fost văzută cu verișorul ei.

Părinții fetiței exclud varianta în care uciderea Raisei ar fi fost, de fapt, o amenințare din partea cămătarilor, cărora au să le dea bani.

Principalul suspect, verișorul de 15 ani al Raisei, a fost audiat de polițiști mai bine de șase ore. Rămâne de văzut dacă băiatul de 15 ani și-a recunoscut sau nu fapta în fața anchetatorilor. 

×
Subiecte în articol: Raisa var retinut Dolj crimă
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close