Antena 3 CNN Actualitate Vântul extrem de puternic a smuls acoperişul unui bloc. Zece maşini au fost DISTRUSE aproape în totalitate

Vântul extrem de puternic a smuls acoperişul unui bloc. Zece maşini au fost DISTRUSE aproape în totalitate

acoperis-1.jpg
de O.P.    |    12 Ian 2015   •   07:10

Zece maşini au fost distruse aproape în totalitate într-o parcare din Drobeta Turnu Severin, după ce acoperişul unui bloc s-a prăbuşit peste ele, din cauza vântului foarte puternic.

Din nefericire, cele mai multe dintre maşini nu erau asigurate CASCO, astfel că proprietarii vor fi nevoiţi să suporte singuri toate reparaţiile.

Locatarii blocului de pe care a căzut acoperişul au fost alarmaţi de zgomotul puternic şi i-au chemat pe proprietari, dar şi pe pompieri.

La faţa locului au intervenit zece subofiţeri de la ISU Mehedinţi, care au ridicat bucăţile din tablă prăbuşite de pe bloc, precum şi bucăţile din acoperiş rămase pe clădire şi care riscau să se prăbuşească la rafale puternice.

Zece maşini din parcare au fost avariate grav. La unele, caroseria a fost complet distrusă, la altele doar plafonul, geamurile sau portierele.

Majoritatea proprietarilor maşinilor avariate au spus că nu au asigurări Casco, astfel că vor fi nevoiţi să suporte reparaţiile.

×
Subiecte în articol: vant puternic
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close