Antena 3 CNN Actualitate Vămile de la Petea, Urziceni şi Halmeu, închise în urma unor pene de curent provocate de o furtună puternică

Vămile de la Petea, Urziceni şi Halmeu, închise în urma unor pene de curent provocate de o furtună puternică

Vămile de la Petea, Urziceni şi Halmeu, închise în urma unor pene de curent provocate de o furtună puternică
14 Iun 2010   •   23:32

Punctele de trecere a frontierei de la Petea, Urziceni şi Halmeu, din judeţul Satu Mare, au fost închise, luni seară, din cauza unor pene de curent în partea ungară şi cea ucraineană, care s-a produs ca urmare a unei puternice furtuni, relatează Mediafax Toate cele trei puncte de frontieră vor rămâne de închise până marţi dimineaţă.


"În jurul orei 21.30, am fost informaţi de către partea ucraineană din Diakovo că în urma furtunii le-a căzut reţeaua de electricitate şi închid traficul până mâine (marţi - nr.) la 9 dimineaţa. Traficul a fost suspendat la frontiera cu Ucraina, prin Vama Halmeu. În jurul orei 22.00, partea maghiară ne-a comunicat că din cauza furtunii au probleme cu instalaţia electrică, fiind închise punctele de trecere a frontierei de la Csenger (Petea în România) şi de la Vallay (Urziceni în România) până marţi în jurul orei 15.00", a declarat Oana Totoran, citată de Mediafax.



Până la remediera situaţiei niciun turist nu poate intra sau ieşi din România, a declarat şeful PTF Petea, Adiel Babici. Acesta i-a sfătuit pe turişti să se îndrepte spre Vama Borş, din judeţul Bihor.

Cozi de zeci de TIR-uri s-au format deja în Vămile Petea şi Halmeu atât pe sensul de intrare, cât şi la ieşirea din ţară.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close