Antena 3 CNN Actualitate Vadim Tudor interzis la Cosmos TV

Vadim Tudor interzis la Cosmos TV

Vadim Tudor interzis la Cosmos TV
12 Iun 2007   •   09:55

Senatorul Dan Claudiu Tănăsescu, exclus luni din PRM, a declarat pentru "Cotidianul" că liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, nu va mai apărea la Cosmos TV şi că decizia de excludere a sa din PRM ar fi fost legată de discuţiile dintre ei despre această televiziune. Licenţa de emisie a Cosmos TV este deţinută de societatea Unicorn SRL, patronată de familia lui Tănăsescu.

Potrivit sursei citate, Tănăsescu crede că a fost exclus din PRM pentru că i-ar fi cerut lui Vadim Tudor să-i plătească datoriile pentru spaţiul închriat la televiziune, dar acesta a refuzat. SC Unicorn SRL, care deţine licenţa, închiriase spaţiu de emisie firmei Cosmos TV Media, în care acţionar majoritar este liderul PRM şi familia sa, informează Mediafax.

De fapt, aceasta a fost modul în care C.V. Tudor putea să apară la postul tv fără să încalce reglementările CNA, însă închirierea nu a fost decât în acte pentru că liderul PRM participa gratuit la emisiunile postului. Tănăsescu a anunţat ca va rezilia contractul cu societatea liderului PRM pentru neplata datoriilor şi că va schimba imediat grila de programe.

Surse din PRM susţin că C.V. Tudor ar fi fost nemulţumit de acceptarea de reclamă la Cosmos TV din partea lui Ovidiu Tender pentru firma acestuia, Prospecţiuni SA.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close