Antena 3 CNN Actualitate Va fi afectată Steaua de arestarea lui Gigi Becali? (VIDEO)

Va fi afectată Steaua de arestarea lui Gigi Becali? (VIDEO)

Va fi afectată Steaua de arestarea lui Gigi Becali? (VIDEO)
03 Apr 2009   •   15:34

Toţi cei implicaţi în fotbalul românesc se întreabă, după arestarea lui Gigi Becali pentru 29 de zile, cât de mult va fi afectată echipa Steaua. Rivalii din campionat poate se bucură, dar avertizează că Steaua rămâne în continuare o candidată la titlu în Liga I. Jucătorii şi oficialii Stelei se îmbărbătează şi spun că situaţia în care se află patronul îi va motiva să lupte pentru el. Doar Mircea Sandu, ?Naşul? fotbalului românesc, spune că jocul Stelei va fi afectat 100%. ?Steaua va avea de suferit din cauza situaţiei în care se află patronul, lucru care se va întâmpla atât timp cât Becali este închis. Jocul Stelei va fi afectat 100%?, a spus Sandu.

Şeful FRF a admis totuşi că există posibilitatea ca jucătorii să se ambioţioneze şi să joace mai bine. La fel crede şi antrenorul Marius Lăcătuş, care spune că arestarea lui Gigi Becali ?trebuie să ne întărească, să ne facă mai puternici?. ?Vom încerca prin evoluţiile noastre să mai aducem un zâmbet pe faţa patronului, pentru că şi el şi familia lui trec prin momente dificile. Şi sper ca echipa să aibă evoluţii bune şi rezultate favorabile, care să ne ajute la îndeplinirea obiectivului?, a declarat Lăcătuş, într-o conferinţă de presă transmisă de Antena 3.



Valeriu Argăseală, preşedintele clubului din Ghencea, a dorit să facă şi el câteva precizări cu privire la situaţia de la club. ?Încep să se facă deja speculaţii şi este normal ca noi cei care suntem aici să dăm răspunsurile. Este adevărat că este un şoc, nu ne aşteptam la lucrul acesta, cu atât mai mult că a fost făcut pentru un lucru care nu prezintă niciun fel de dovezi. Ca repercusiuni asupra clubului, vă pot spune că noi suntem bine aşezaţi şi că nu s-a facilitat preluarea clubului de către un alt investitor. Dacă în aceste zile activitatea va fi urmărită de către altcineva din partea acţionariatului, noi va trebui să ne facem în continuare treaba şi să fim solidari cu patronul. În toate momentele de speculaţie legate de clubul Steaua vreau să vă asigur că nu există niciun motiv de îngrijorare, de intrare în panică, de speculaţii privind activitatea economică a clubului?, a declarat Argăseală.



Chiar şi cei mai vehemenţi contestatari ai lui Gigi Becali, din ultima vreme, reprezentanţii galeriei steliste, par a fi de partea patronului în aceste momente. Gheorghe Mustaţă, unul dintre liderii galeriei, a declarat pentru Mediafax că ?şi eu am trecut prin lucrurile astea. Nu pot să comentez prea multe, însă nu poţi să te bucuri de răul nimănui. Cel mai mult are de suferit familia. Suferinţa nu e atât de partea lui, cât a familiei, a copiilor lui?. ?Noi, liderii galeriei, o să ne întâlnim vineri seara şi vom vorbi mai multe atunci?, a mai spus Mustaţă.

Tot la conferinţa de presă, jucătorul Petre Marin, a declarat că arestarea lui Becali este un abuz. ?Ca cetăţean al acestei ţări, mai ales dacă ne uităm la descinderea care a avut loc la casa lui, consider că s-a petrecut un abuz. Noi, jucătorii, trebuie să ne facem meseria şi prin atitudinea de la jocul de sâmbătă trebuie să demonstrăm că suntem alături de el şi de familia dânsului?, a declarat fundaşul.



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close