Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre șefii clanului Corduneanu, reținut de polițiști. Ce acuzații i se aduc

Unul dintre șefii clanului Corduneanu, reținut de polițiști. Ce acuzații i se aduc

Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași a fost reținut de polițiști. Adrian Corduneanu ar fi santajat un om de afaceri din Iași.

xsag
de Gabriel Dano    |    12 Apr 2022   •   20:38

Adrian Corduneanu a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

„Astăzi, 12 aprilie ac, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza mun. Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 13 aprilie ac, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

La sfârștitul lunii trecute, interlopul a mai fost implicat într-un incident. Acesta a fost amenințat într-un filmuleț ajuns în mediul online de un alt interlop din Iași. Bărbatul spune că Adrian Corduneanu ar fi vorbit urăt despre el și despre fratele său într-o sală de jocuri de noroc.

×
Subiecte în articol: Adrian Corduneanu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close