Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre autorii jafului de la Târgu Mureş este poliţist

Unul dintre autorii jafului de la Târgu Mureş este poliţist

Unul dintre autorii jafului de la Târgu Mureş este poliţist
14 Iun 2007   •   12:43
Poliţiştii şi procurorii din Târgu Mureş i-au identificat pe hoţii care în urmă cu trei luni au furat din maşina unei bănci 250.000 lei. Unul dintre autorii jafului este poliţist. Hoţii, au reuşit să fugă din ţară cu toate că unul dintre ei era dat în consemn la frontieră înainte da a participa la jaf. Marius Buzatu, unul dintre hoţi, a fost poliţist şi înainte de afura banii era cercetat în stare de libertate pentru omor din culpă. Acesta, împreună cu Sandor Laszlo Istvan au furat pe 12 martie, suma de 250.000 lei dintr-o maşină nesecurizată, chiar în faţa sediului băncii.

Jaful a avut loc în cel mai aglomerat cartier din Târgu Mureş, sub ochii agenţilor de pază ai băncii. În timp ce unul dintre agenţi se afla la volanul maşinii, iar altul era în faţa băncii, Sandor Laszlo s-a apropiat de autoturism, a deschis portbagajul şi a luat sacul cu suma de 245.000 lei. S-a urcat apoi într-o altă maşină fără numere de înmatriculare, condusă de Marius Buzatu şi au fugit.

Deşi au fost trase focuri de armă, agenţii de pază nu au reuşit să pună mâna pe hoţi. Anchetatorii mureşeni susţin că există indicii că în acest moment cei doi s-ar afla în Spania sau Italia.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close