Antena 3 CNN Actualitate Unul din muncitorii răniţi în explozia de la Mărăcineni a decedat

Unul din muncitorii răniţi în explozia de la Mărăcineni a decedat

Unul din muncitorii răniţi în explozia de la Mărăcineni a decedat
22 Feb 2009   •   12:35

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care fusese rănit în urma exploziei care s-a produs sâmbătă la fabrica de biocombustibili din comuna Mărăcineni, judeţul Argeş, a decedat la spital. El suferise arsuri de gradele III şi IV pe partea superioară a corpului şi o fractură de mandibulă. Cel de-al doilea rănit, în vârstă de 52 de ani, se află în continuare internat în stare gravă la secţia de terapie intensivîă a Spitalului Judeţean Argeş, informează Agerpres.
Fabrica de biodiesel din Maracineni se află în imediata aproiere a unor gospodării. În momentul deflaraţiei cei doi muncitori au fost practic aruncaţi prin zidul exterior al clădirii.
Cei doi muncitori efectuau lucrări de sudură la un rezervor de răcire a uleiului în momentul producerii exploziei. Conform primelor concluzii, rezervorul nu fusese aerisit înainte de demararea acestei proceduri. Fiind vorba de un accident de muncă, conducerea anchetei, la care participă şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, a fost preluată de un procuror.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close