Antena 3 CNN Actualitate Ungureanu: Nu regret nici o clipă că am plecat din SIE. Poziţia de prim-ministru mi-a deschis noi orizonturi

Ungureanu: Nu regret nici o clipă că am plecat din SIE. Poziţia de prim-ministru mi-a deschis noi orizonturi

Ungureanu: Nu regret nici o clipă că am plecat din SIE. Poziţia de prim-ministru mi-a deschis noi orizonturi
24 Mai 2012   •   16:27

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că nu regretă că a plecat de la conducerea SIE şi că poziţia de premier a însemnat o experienţă foarte interesantă, care "deschide cale spre orizonturi multiple".
   
"Nu am  regretat în niciun fel faptul că am primit votul de învestitură din partea Parlamentului pentru poziţia de prim-ministru, nu însemna implicit un regret pentru părăsirea unui alt post, câtuşi de puţin. Era urmarea unui act de voinţă. A fost o experienţă foarte interesantă, în fiecare zi am mai învăţat ceva şi cred că poziţia de prim-ministru deschide cale spre orizonturi multiple. Vom vedea ce va fi mai departe", a răspuns Ungureanu la întrebarea dacă regretă faptul că a plecat de la conducerea SIE.
   
Fostul premier a mai afirmat că viitorul României depinde foarte mult de fiecare, spunând că este nevoie de muncă susţinută, de onestitate şi valorificarea inteligentă a resurselor de care dispune acestă ţară.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close