Antena 3 CNN Actualitate Ungaria vrea să ridice un zid la graniţa cu România

Ungaria vrea să ridice un zid la graniţa cu România

gard unguri.jpg
sursa: euractiv.com
15 Sep 2015   •   15:56

Guvernul ungar a decis să pregătească terenul pentru a extinde zidul anti-imigranţi de la graniţa cu Serbia în aşa fel încât să cuprindă şi graniţa cu România, potrivit Reuters.

Măsura, ar urma să preîntâmpine o posibilă schimbare de rută a refugaţilor, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto.

"Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România." - a spus ministrul de Externe de la Budapesta.  - See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf"Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România." - a spus ministrul de Externe de la Budapesta. - See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf
"Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România." - a spus înaltul oficial.

×
Subiecte în articol: spatiul Schengen imigranti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close