Antena 3 CNN Actualitate Unde găsiți servicii rapide de expediere în București

Unde găsiți servicii rapide de expediere în București

Serviciile de curierat sunt menite să optimizeze timpul alocat pentru a primi un colet. În timp ce mai toate firmele de profil se laudă cu câte o ofertă, există mereu și aspecte mai puțin plăcute. Din goana pentru a ajunge într-un timp scurt la destinație, altceva este compromis - calitatea manipulării de colete spre exemplu.

o_1em3v8bo6lu51a4efq0n7m1skib.jpg
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   09:55

Unde găsiți servicii rapide pentru expedierile în București? La E-livrat. Deși serviciile de expediere nu se limitează doar la plan local, acestea se remarcă în mod deosebit pentru rapiditatea cu care sunt realizate.

Un colet preluat poate fi expediat chiar și în aceeași zi

Serviciul de livrare 1, 2 și până la 6 ore se referă la posibilitatea ca destinatarul să intre în posesia coletului în termen de 6 ore de la preluare. În funcție de ora la care are loc preluarea unui colet, sunt toate șansele ca acesta să ajungă și în aceeazi zi la destinație. Acest tip de serviciu este valabil pentru București și Ilfov.

Un alt tip de serviciu este cel cu expediere a doua zi. Pentru fiecare dintre acestea însă trebuie să vă încadrați în anumite limite - greutate maximă admisă a coletelor este de 10 kg, timpul de așteptare este și el limitat.

Cine beneficiază de rapiditatea acestor servicii? Ideal, atât publicul, cât și firmele. Comunicarea între companii, de la o societate mamă la alte filiale și nu numai, poate impune acest gen de serviciu ca fiind vital pentru buna desfășurare a muncii. De asemenea, clienții pot avea parte de servicii atât de rapide, încât ajung să aprecieze şi mai mult de la cine cumpără. Fie vorba de magazine online, de shop-uri mari sau mici, dacă oferă cel puțin clienților din București și Ilfov livrare imediată, câștigă automat și prestigiul de a fi prompți.

Ori în zilele noastre asta înseamnă un avantaj și oarecum și o așteptare. E-livrat vine așadar cu oferte în acest sens. Pentru că fiecare caz este diferit, ofertele vor fi personalizate, cu prețuri flexibile și raportate la nevoile fiecăruia.

După livrare, oferă feedback

Despre ce riscăm când alegem ca ceva să se întâmple cât mai rapid, ca în celebra vorbă populară „graba strică treaba”, este o lecție pe care am experimentat-o cu toții. Totuși la nivel profesionist, când ești firmă de curierat, nu îți permiți să dezamăgești. Astfel, E-livrat a introdus oferta de curier rapid in Bucuresti si national cu posibilitatea ca orice client să ofere și un feedback după o livrare.

Cu maximă transparență, cu garanția că orice colet ajunge la destinație rapid, dar și fără deformări, E-livrat încearcă să ofere publicului servicii unice și complexe.

Contact

Principiul de funcționare este și aici ca în orice alt caz - clientul primește un AWB și astfel poate fi urmărit statusul unei comenzi. Cu o simplă logare în cadrul paginii e-livrat.ro pot fi descoperite toate informațiile în timp real. Tot, aici cei interesați pot face o simulare de preț.

Pentru detalii sunt disponibile numerele de telefon 0736.59.00.97/0737.59.00.97 sau adresa [email protected]

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close