Antena 3 CNN Actualitate Unchiul fetiţei de 11 ani, urmărit general. Poliţia a făcut publică poza violatorului

Unchiul fetiţei de 11 ani, urmărit general. Poliţia a făcut publică poza violatorului

Unchiul fetiţei de 11 ani, urmărit general. Poliţia a făcut publică poza violatorului
03 Iul 2008   •   15:27

Violatorul fetiţei de 11 ani din Piatra Neamţ a fost dat, în cele din urmă, în urmărire generală. Poliţiştii britanici şi cei români au făcut schimb de date perin intermediul biroului Interpol. Astfel, ofiţerii Scotland Yard vor preleva probe de ADN care ar putea să conducă la identificarea autorului viloului şi le vor transmite poliţiei române. În acelaşi timp, poliţia din Piatra Neamţ a făcut public fotografia unchiului fetiţei, Adrian Fasolă, în vârsta de numai 19 ani.

Pe site-ul Poliţiei Române, fotografia băiatului apare la secţiunea persoanelor urmărite general, însoţită de date despre vârsta şi domiciliul acestuia. Alături de fotografie apare şi îndemnul adresat publicului de a contacta cea mai apropiată secţie de poliţie în cazul deţinerii unor informaţii legate de urmărit.



Fetiţa de numai 11 ani din Piatra Neamţ a rămas însărcinată în urma unui viol comis de unchiul său. Familia fetei a aflat despre sarcină abia în luna a patra, când în România avortul nu mai era legal. Cu toate acestea o comisie a Ministerului Sănătăţii a decis pe 27 iunie că avortul poate fi făcut în România. Familia fetei a preferat însă să plece în Anglia, unde avortul este legal până la 24 de săptămâni.

Joi reprezentanţii clinicii Marie Stopes, la serviciile căreia apelaseră iniţial părinţii fetei, au declarat că nu vor face avortul din motive de logistică, dar că se vor asigura de rezolvarea cazului la o altă clinică.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close