Antena 3 CNN Actualitate Un vagon a deraiat în judeţul Constanţa

Un vagon a deraiat în judeţul Constanţa

Un vagon a deraiat în judeţul Constanţa
16 Apr 2008   •   19:37

Un vagon a deraiat în gara Palas din Constanţa. Nu există răniţi, dar incidentul a provocat întârzieri ale trenurilor. Un tren Rapid care circula pe linia Bucureşti-Constanţa a rămas blocat în localitatea Valu lui Traian. Nu se cunoaşte, încă, din ce cauză a deraiat vagonul, acesta aflându-se la mijlocul garniturii de tren. Toate vagoanele trenului erau goale. Reprezentanţii CFR Infrastructură au venit la faţa locului pentru a repune vagonul pe şină.

Patru trenuri cu călători au ajuns la destinaţii cu întârzieri de până la trei ore, după ce, în noaptea de luni spre marţi, în zona staţiei CFR Basarabi, traficul feroviar a fost blocat din cauza hoţilor de cabluri din cupru. Aceştia au tăiat mai multe cabluri de alimentare din apropierea căii ferate, pe care nu au apucat să le fure, ceferiştii intrând în alertă după ce aparatele de comandă arătau că s-a produs o defecţiune în reţeaua CFR.

Circulaţia feroviară în zona Basarabi a fost blocată la ora 0.55, lucrătorii CFR reuşind să remedieze defecţiunea, complet, abia în jurul orei 8.00. După tăierea cablurilor hoţii au fugit, ei nefiind încă identificaţi de poliţişti.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close